Wat kan ik doen met olijfolie? Enkele tips om olijfolie extra vierge te gebruiken in uw dagelijkse leven.
Heerlijke en zeer gemakkelijke spaanse koude tomatensoep. Typisch zomergerecht uit Córdoba (ES) op basis van tomaat en olijfolie extra vierge.
Een ideaal dessert voor grijze, regenachtige dagen. Kleine cakes die een heerlijke geur in uw huis verspreiden terwijl ze in de oven liggen.
Fijne en elegante koude amandelsoep uit Andalusië om uw gasten te verrassen op basis van olijfolie Sierra Oliva Arbequina.
Ontdek een nieuwe versie voor de chocopasta. Een recept met spaanse toets en een gezondere samenstelling.
Verras uw gasten met een kleurig en lekker hummus van rode biet met onze olijfolie extra vierge Cortijo Spiritu Santo. Picual.
Een typisch gerecht uit het gebergte van Cazorla gebaseerd op aardappelen, paprika en olijfolie Sierra de Cazorla Royal
Een typisch herfstig recept uit Jaén op basis van pompoen, chorizo en olijfolie extra vierge Cortijo Spiritu_Santo. Heerlijk!
De beste mengsel van de Spaanse en Vlaamse culturen. Mosselen met olijfolie extra vierge.
Een recept met arabische invloed waar zout en zoet wordt gecombineerd met olijfolie extra vierge Oleicola Jaén Frantoio.
De klassieke Italiaanse smaakmaker gecombineerde met Spaanse olijfolie extra vierge Hojiblanca
Begin jouw dag met een heerlijk en gezond ontbijt op basis van yoghurt en olijfolie extra vierge.
Verras jouw gasten met een kleurrijke Gin tonic met drie druppels van olijfolie extra vierge Sierra Oliva Arbequina.
Een vegetarische variant van het traditionele recept van bloedworst uit Úbeda (ES) met olijfolie extra vierge.
Een lekker mengsel van zomerse groenten van jouw moestuin gebakken met olijfolie extra vierge.
Spaanse omelette op basis van aardappelen en eieren met een zachte en heerlijk smaak. Geniet ervan!
Een typisch voorgerecht uit Sierra de Segura: aardappelpuree met een intense en lekkere Spaanse toets.
Verras jouw gasten met een zeer eenvoudig dessert van vanille ijs gecombineerd met olijfolie extra vierge.
Cookies van kaneel op basis van olijfolie extra vierge in plaats van boter met een frisse toets van citroen. Heerlijk!