PASION LOCA

PASION LOCA is een olijfolie voor iedereen, een olijfolie zonder taboes, een olijfolie voor de mensen die met passie willen leven. Pasion Loca is een project van Samuel López om een laagdrempelig en dagelijks product te maken voor zij die een heerlijke olijfolie zoeken.

 

Deze olijfolie is het resultaat van een nauwgezet proces met olijven geplukt in november. Ze worden in olijfgaarden geoogst, gelegen in het hartje van Úbeda, een stad in Andalusië die behoort tot de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Paarse en zwarte gezonde olijven op het perfecte moment om te malen.

 

Pasión Loca stelt zijn olijfolie voor in een aantrekkelijke fles die het karakter van zijn inhoud weerspiegelt. Vrolijk, schoonheid, kleurrijk en passie, allen eigenschappen van de olijfolie.

 

Deze olijfolie extra vierge van de oogst van november is een harmonische olijfolie van de olijfsoort Picual. Ze doet denken aan tomaat en gras. Qua smaak heerst er evenwicht tussen bitter en pittig. De perfect olijfolie om jouw slaatje af te werken of om jouw brood in te doppen. Een echte aanrader! 


MEER PRODUCENTEN