ONze producenten

de beste olijfolie uit andalusië

VERDE ESMERALDA

VERDE ESMERALDA  is een privaat initiatief van Samuel López Fernández, een pionier landbouw ingenieur uit Úbeda (Jaén, ES). Hij combineert een oude en traditionele methode gebaseerd op het respect voor de natuur,  de actuele kennis & innovatie en een verzorgd imago met als bedoeling een legendarisch olijfolie te ontwikkelen.  

 


CORTIJO SPIRITU-SANTO

CORTIJO SPIRITU_SANTO is een biologische olijfolie extra vierge, geproduceerd met olijven afkomstig van hun eigen domeinen (Úbeda, ES). Het is een familiebedrijf met een lange ervaring in de olijfoliesector. Ze gebruiken biologische technieken om de natuur te verzorgen, erosie te vermijden en om de biodiversiteit te beschermen. 

 


OLEÍCOLA JAÉN

OLEÍCOLA JAÉN Is een familiebedrijf dat is ontstaan in 1982. Tegenwoordig is Oleícola Jaén niet enkel een referent in de olijfolieproductie, maar ook in het onderzoek naar nieuwe methoden zoals bijvoorbeeld behandelen van residu, weerstand van de bomen verhogen op een natuurlijke manier,... een bedrijf klaar voor de toekomst.


TRUJAL DE MÁGINA

TRUJAL DE MÁGINA is een coöperatief die biologische olijfolie extra vierge produceert in de gebergte van Mágina (Jaén). Een uitzonderlijke plaats waar de olijfbomen groeien op meer dan 1000 m op het zeeniveau. Deze omstandigheden genereren een uitstekende olijfolie die het verschil maakt met anderen.


VADOLIVO

Hacienda Vadolivo is ontstaan in 1989 met drie belangrijke kenmerken: Hoogste kwaliteit, respect voor de natuur en onderzoek met de nieuwste technologie.  De hacienda is gelegen in het hartje van een bos olijfgaarden naast het gebergte van Cazorla (Jaén), een idyllische plaats voor olijfbomen en voor de resulterende olijfolie. 


PASION LOCA

PASION LOCA is een olijfolie voor iedereen, een olijfolie zonder taboes, een olijfolie voor de mensen die met passie willen leven. Pasion Loca is een project van Samuel López om een laagdrempelig en dagelijks product te maken voor zij die een heerlijke olijfolie zoeken.


LA CARRERA

LA CARRERA is een coöperatief van olijfolie, gelegen in het hartje van Úbeda, een stad in Andalusië die behoort tot de UNESCO-lijst van werelderfgoed. La Carrera is één van de grootste producenten van olijfolie ter wereld. Meer dan 2000 landbouwers brengen hun productie van olijven naar hun oliemolen om de gouden vloeistof te verkrijgen.