ONze producenten

de beste olijfolie uit andalusië

VERDE ESMERALDA

VERDE ESMERALDA  is een privaat initiatief van Samuel López Fernández, een pionier landbouw ingenieur uit Úbeda (Jaén, ES). Hij combineert een oude en traditionele methode gebaseerd op het respect voor de natuur,  de actuele kennis & innovatie en een verzorgd imago met als bedoeling een legendarisch olijfolie te ontwikkelen.  

 


CORTIJO SPIRITU-SANTO

CORTIJO SPIRITU_SANTO is een biologische olijfolie extra vierge, geproduceerd met olijven afkomstig van hun eigen domeinen (Úbeda, ES). Het is een familiebedrijf met een lange ervaring in de olijfoliesector. Ze gebruiken biologische technieken om de natuur te verzorgen, erosie te vermijden en om de biodiversiteit te beschermen. 

 


TRUJAL DE MÁGINA

TRUJAL DE MÁGINA is een coöperatief die biologische olijfolie extra vierge produceert in de gebergte van Mágina (Jaén). Een uitzonderlijke plaats waar de olijfbomen groeien op meer dan 1000 m op het zeeniveau. Deze omstandigheden genereren een uitstekende olijfolie die het verschil maakt met anderen.


VADOLIVO

HACIENDA VADOLIVO is ontstaan in 1989 met drie belangrijke kenmerken: Hoogste kwaliteit, respect voor de natuur en onderzoek met de nieuwste technologie.  De hacienda is gelegen in het hartje van een bos olijfgaarden naast het gebergte van Cazorla (Jaén), een idyllische plaats voor olijfbomen en voor de resulterende olijfolie. 


PUERTA DE LAS VILLAS

De coöperatief San Vicente uit Mogón (Jaén) is voor ons een echte referent van hoe een coöperatief moet zijn. Een coöperatief die niet alleen voor de kwaliteit van zijn producten zorgt maar ook voor de levenskwaliteit van zijn leden en voor zijn natuurlijke omgeving dankzij zijn uitstekende olijfolie PUERTA DE LAS VILLAS