TEAM BUILDING

Op deze teambuilding zijn samenwerken en competitie dé twee belangrijkste sleutelwoorden. Ontdek de verborgen talenten van uw collega's: wie heeft een goede neus, wie heeft de best ontwikkelde smaakzin, wie is een geheime keukenprins(es)? Ga samen met ons op ontdekking in de wereld van de olijfolie en leer elkaar op een ontspannen en interactieve manier beter kennen!

 

STRUCTUUR VAN DE DEGUSTATIE 

EERSTE DEEL

Via een kleine quiz testen we jullie kennis over olijfolie: hoe wordt olijfolie gemaakt, waar en wanneer worden olijven geplukt, wat maakt de ene olijfolie beter dan de andere,... een ideale opwarmer om de sfeer erin te brengen.

 

TWEEDE DEEL 

Ondertussen hebben we een basiskennis over olijfolie onder de knie en kunnen we gaan degusteren. We kruipen in de huid van een professional en tonen aan onze collega's ons talent om smaken en geuren van olijfolie te onderscheiden. Welke groep kent het verschil tussen de verschillende soorten olies en kan de juiste smaken thuisbrengen?

 

DERDE DEEL 

Wat kan ik doen met olijfolie extra vierge? We tonen u verschillende recepten en geven u tips om deze producten zelf te gebruiken met een uitstekend resultaat. Om af te ronden geven we u de kans een lekker hapje op basis van olijfolie extra vierge te proeven.  

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Geschikt voor iedereen die een leuk ervaring wil hebben.   

U zorgt voor een locatie, brengt uw 5 zintuigen mee en hebt zin in een leuke namiddag of avond.

Wij brengen alles mee om de degustatie te laten doorgaan.  

 We raden aan om niet te roken 30 min. voor de degustatie en geen parfum aan te doen.

 

 

Minimum aantal personen: 5

Tijdsduur: 3 uur  

Er is achteraf mogelijkheid om onze verzorgde selectie van olijfolie extra vierge te kopen. 

 

 

Wenst u informatie over de kostprijs of heeft u algemene vragen? Neem contact met ons op via: info@virgenextra.be