DEGUSTATIES OP MAAT

Iedereen heeft zijn eigen smaken en wensen, zijn eigen voorkeuren en ideeën. Daarom bieden we de formule ‘degustatie op maat’ aan waarbij we samen met u op zoek gaan naar de degustatie die volledig aan uw wensen voldoet. Hieronder geven we alvast enkele voorbeelden. Nog niet gevonden wat u zocht? Laat het ons weten en we ontwerpen uw degustatie op maat.

Gastheer/vrouw zijn op uw eigen olijfoliedemonstratie

Wilt u graag een avond met verkoop van producten bij u thuis organiseren? Wij bieden een leuke en originele olijfoliedemonstratie aan waar u de gastheer/gastvrouw bent. U kunt vrienden, kennissen, familie of buren uitnodigen om onze verzorgde selectie olijfolie extra vierge en andere artikelen met als hoofdingrediënt olijfolie beter te leren kennen.

 

Wij geven u een brede uitleg over onze producten en onze producenten, waarna u de kwaliteit van onze olijfolies zelf kan degusteren. U zal leren waarom we alleen met olijfolie extra vierge werken, hoe uw gezondheid kan verbeteren door het gebruik van olijfolie, hoe de verschillende variëteiten van olijven smaken en waarvoor u de verschillende producten kunt gebruiken.

 

We voorzien exclusieve voordelen voor de gastheer/gastvrouw na de verkoop van onze producten. Heeft u een specifiek idee of wenst u meer informatie, neem dan contact op met ons via: info@virgenextra.be

Workshops in scholen, verenigingen,...

Bent u geïnteresseerd om een workshop over olijfoliecultuur te organiseren op een school, bij een vereniging, voor een welbepaalde groep mensen,...? Wij zorgen voor een degustatie die aan uw wensen voldoet rekening houdende met de grootte van de groep, de leeftijd, de specifieke interesses,...

 

 

We dompelen jullie helemaal onder in de wereld van de olijfolie en jullie ontdekken waar olijfolie vandaan komt, hoe en wanneer ze wordt gemaakt, welke soorten er bestaan, wat de verschillen juist zijn en waarom olijfolie een synoniem voor gezondheid is. Een degustatie geven jullie de mogelijkheid zelf de verschillende smaken en kwaliteiten te proeven. 

  

Ga voor een leuke ervaring met ons en maak tegelijkertijd kennis met de gouden vloeistof.  Heeft u een specifiek idee of wenst u meer informatie, neem dan contact op met ons via: info@virgenextra.be

Ontwerp uw eigen olijfolie ervaring

U hebt alle mogelijkheden op onze website doorgelezen, maar heeft de ideale formule nog niet gevonden, of u wilt een heel eigen degustatie creëren. Laat het ons dan weten. Wij staan open om naar uw voorstellen te luisteren en boksen samen met u een degustatie samen die volledig aan uw wensen voldoet.

  

 

Neem contact op met ons en we helpen u graag verder: info@virgenextra.be