degustaties van olijfolie

INLEIDING IN DE OLIJFOLIE - WORKSHOP

Gebruikt u nooit olijfolie, maar bent u wel nieuwsgierig om er meer over te weten? Gebruikt u soms olijfolie in de keuken, maar weet u nooit welke soort te kopen? Vraagt u zich af wat extra vierge nu eigenlijk betekent of wilt

u gewoon meer weten over kwaliteitsvolle olijfolie?

 

Dan is deze workshop die we bij u thuis organiseren ideaal voor u!


olijfolieDemonstratie

U bent geïnteresseerd in onze producten maar alvorens iets te kopen wilt u eerst onze verzorgde selectie van olijfolie extra vierge proeven? We organiseren voor u en uw gasten een olijfoliedemonstratie van onze producten en we beantwoorden al uw vragen over onze producenten en over de kwaliteit van onze olijfolies. 

 

We brengen al onze excellente olijfolies naar de locatie die u wenst.


TEAM BUILDING

Verras uw collega's met een originele en leuke ervaring binnen de onbekende wereld van de olijfolie. We zorgen voor een interactieve namiddag of avond, we gaan na hoe goed uw kennis over olijfolie is, we testen hoe scherp uw smaak- en reukzin ontwikkeld zijn en we laten u experimenteren met het maken van recepten op basis van de gouden vloeistof.

 

Geen inspiratie voor een volgende Team Building? Twijfel niet en contacteer ons.


DEGUSTATIE OP MAAT

Voldoen bovenstaande degustaties niet aan uw verwachtingen?

Hebt u een ander voorstel? Zou u graag de gastheer/vrouw zijn van een olijfoliedemonstratie met uw vrienden of kennissen om onze producten beter te leren kennen?  Wilt u een workshop over de olijfoliecultuur in een school organiseren?

We zijn steeds bereid om naar uw ideeën te luisteren en gaan samen met u op zoek naar de gepaste degustatie op maat.  Voor ons is de klant koning. 

 

Aarzel niet om ons te contacteren en breng ons op de hoogte van uw ideeën!